Подробнее на сайте: http://grand-builder.ruhttp://build-dwelling.ru http://pro-nedvijimosti.ru http://samodelnaya.ru http://mending-house.ruhttp://grand-construction.ruhttp://lavandamd.ru http://samodelkinov.ruhttp://samodelkami.ru http://investment-money.ruhttp://stroi-rukami.ruhttp://poleznii.ru http://sdelaisebe.ru http://hold-house.ruhttp://samodelnii.ru

ADF DE VIVER I SERRATEIX Nº 22

L’ADF de Viver i Serrateix és una Agrupació de Defensa Forestal formada per propietaris forestals amb la finalitat d’ajudar en la prevenció, vigilància i extinció dels incendis forestals.

Va ser fundada el dia 30 de Desembre de 1986 i en aquells moments que no hi havia els mitjans dels que es disposa actualment, la creació de les ADF fou un pas importantíssim en el moviment associatiu a Catalunya. A més es va donar rellevància a un problema cada vegada més important: els incendis Forestals.

En l’actualitat té uns 45 socis que representen quasi la totalitat de la superfície forestals del municipi de Viver i Serrateix i uns 70 voluntaris censats.

Les activitats que porta a terme bàsicament són en el manteniment dels camins principals tan del ferm com dels vorals per poder passar-hi amb maquinària pesada en cas d’incendi, la formació dels voluntaris i socis amb la gestió dels carnets per poder accedir a l’extinció d’un incendi forestal, el manteniment del material propi per l’extinció, en la vigilància durant tot l’any i en cas d’incendi, en la primera actuació i organització de l’extinció.