L’ajuntament de Viver i Serrateix informa que, a partir del mes d’agost, es duran a terme millores a la xarxa municipal d’aigua, per donar sol·lució a les freqüents avaries que fan  hi hagi  problemes constants en el servei de subministrament de l’aigua.

 

A la conducció del sector de Serrateix, es realitzaran les obres necessàries per la substitució del tram que va des del dipòsit del Montbordó fins la intersecció del Forner, excepte un tram intermig, ja substituït anteriorment. Comprèn la instal·lació de 2680 m. de longitud de tub de poletilè de diàmetre 110, i de 45m de tub de diàmetre 63 a la plaça del Monestir per la connexió del ramal de distribució de la zona.

 

I al sector de Viver, es farà la substitució del tram que va del creuament de la carretera BV-4235 fins al punt d’aigua de la zona de Sant Feliu. Es canviarà uns 1.009 m. de tub de 125 de diàmetre.

 

Les obres tenen una durada aproximada de tres mesos, i tot i que no es preveu interrompre el subministrament de l’aigua, les obres poden ocasionar talls esporàdics i molèsties puntuals als usuaris. Totes les incidències que es produeixin es mirara de resoldre-les  amb la major diligència possible.

 

Per més informació i/o  aclariments  del projecte preguem es posin en contacte amb l’Ajuntament els dimecres de 17:00 a 19:00  i divendres de 11:00 a 13:00.

Telèfon: 93 820  49 22       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Recordem que poden notificar les incidències de la xarxa al telèfon de l’operari:   649 13 48 28

 

 

Isabel Serra Montañà