El divendres dia 13 de maig de 2016 ha començat a funcionar la nova línia de transport escolar des de Serrateix fins a les escoles de primària i fins l'institut de Puig-reig.

Tot i ser gairebé a final de curs, el Consell Comarcal del Berguedà, per fi, després de molt temps, ha autoritzat la nova línia de transport escolar de Serrateix a Puig-reig.

Aquest transport és gratuït per als alumnes de parvulari, primària i secundària, i els que cursin un ensenyament no obligatori hauràn d'abonar al 1,5€ diaris, 0.50€ per viatge anada i tornada, i aquests diners es paguen trimestralment al Consell Comarcal del Berguedà.

Aquesta nova línia tindrà continuïtat els cursos vinents sempre i quan hi hagi un mímin de dos alumnes per viatge.

Els pares dels alumnes interessats, hauràn de fer la sol.licitut a través de les escoles on matriculin els fills. Els alumnes que utilitzin el transport escolar deixaran de rebre l'ajuda econòmica en concepte de desplaçament. Si la distància entre la vivenda i la parada es superior a 4 quilòmetres es pot sol.licitar igualment l'ajuda per desplaçament.

La línia de transport escolar de Serrateix a Navàs, gestionada per el Consell Comarcal del Bages, continuarà funcionant com fins ara.