Curs oficial de suport vital bàsic i del desfibrilador

CURS OFICIAL DE SUPORT VITAL BÀSIC I US DEL DESFIBRILADOR

 El dissabte dia 21 d’octubre del 2017 hem programat un CURS OFICIAL per l’obtenció del Títol Oficial en  Suport Vital Bàsic i ús del desfibril·lador.

El curs serà a càrrec de l’Associació De tot Cor de Berga, que són instructors acreditats en la docència del SVB pel Consell Català de Ressussitació (CCR)  i  la European Ressussitation Council (ERC), i l’associació està acreditada pel Departament de Salut.

 

  • ·         El curs oficial consta de 6 hores de formació (són seguides per normativa) i estan distribuïdes en 1 hora de teòrica inicial i 5 hores de pràctiques.
  • ·         L'horari de curs seria de 9.00 a 15.00 hores, on està previst fer una aturada de 20 minuts i un parell més de 5 o 10 minuts.
  • ·         Edat mínima per poder assistir al curs és de 18 anys.
  • ·         Aquest curs serà gratuït per les persones que siguin del municipi de Viver i Serrateix, per les persones que puguin venir de poblacions veïnes el cost del curs és de 75€ per persona.
  • ·         Per fer el curs es necessita una assistència mínima de 6 persones.
  • ·         Comunicar l’assistència abans del 6 d’octubre del 2017.

 Aquest títol té una validesa de tres anys, i posteriorment als tres anys es fan uns cursos de reciclatge de 90 minuts per validar la titulació.

                   LLOC: Local Social de Viver, antiga escola

                   DIA: 21 d’octubre de 2017

                   HORA: 09:00 a 15:00

Les persones que estiguin interessades en aquest curs han de passar les següents dades per tal de començar a fer les gestions amb el Consell Català de Ressuscitació.

 Dades per alumne:

  1. Nom i cognom
  2. DNI
  3. Adreça postal
  4. Adreça electrònica

Enviar les dades a l’ajuntament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o físicament a les oficines   abans del 6 d’octubre

Ajuntament de Viver i Serrateix |  NIF: P0830900G
Casa de la Vila | 08679 - Viver i Serrateix | Tel. 938204922
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pagina creada per berTIC Informàtica